Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
 • Dag Kaatsheuvel
 • Maandag 9:00 - 21:00
 • Dinsdag 9:00 - 21:00
 • Woensdag Gesloten
 • Donderdag 9:00 - 21:00
 • Vrijdag 9:00 - 21:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Advanced Skincare

Home / Behandelingen / Advanced Skincare

Een stralende en gezonde huid wil iedereen. De vraag naar intensieve behandelingen en producten die de huid verbeteren groeit dan ook exponentieel. SkinLogic is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering en biedt luxe behandelingen voor effectieve resultaten.

Ultiem genieten

De Advanced Skincare behandeling biedt 100% doeltreffende huidverbetering, met bijbehorende producten die uw huid extra verwennen. Gun uzelf een mooie én gezonde huid met de luxe Cenzaa Skincare box. Een perfecte try-out die is gebaseerd op het 6 stappen huidverbeteringsprogramma van Cenzaa. Tijdens deze behandeling maakt u kennis met Cenzaa producten. Deze Wanna Be a Vip behandeling is een gezichtsbehandeling van 45 minuten, waarbij u als cliënt een luxe cadeaubox ontvangt met daarin 7 miniaturen, afgestemd op uw huid.

Huidverzorging en huidverbetering eindigen niet bij een Advanced Skincare behandeling in onze salon. 50% van het resultaat wordt geboekt tijdens deze behandeling en 50% door thuisgebruik van de 6 stappen van het Cenzaa programma.

Cenzaa 6 stappenplan

Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? Hoe houdt u uw huid jong en mooi? De basis voor ultieme huidverzorging bestaat uit zes stappen.

 1. Reinigen
 2. Dieptereiniging
 3. Complex
 4. 24H Crème
 5. Masker
 6. Beschermen

SkinLogic biedt u na elke behandeling een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan van Cenzaa.

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten