Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Cenzaa Weda

Home / Behandelingen / Cenzaa Weda

De Cenzaa Weda is een reinigende gezichtsbehandeling met een duur van 90 minuten. Eeuwenoude Indiase beautyrituelen worden gebruikt om de huid weer zacht te maken. Tijdens de behandeling wordt uw gezicht onder handen genomen, waarbij geuren centraal staan. Een unieke Cenzaa geurreis, waarbij uw gezicht optimaal wordt verwend voor effectieve huidverbetering. De beste beloning voor uw huid.

Tijdens de Weda behandeling wordt er een huiddiagnose gemaakt voor een individueel advies op maat. U geniet van een korte ontspanningsmassage, waarna uw huid wordt gereinigd met een dieptereiniging en milde peeling. Ook reinig ik uw huid middels een diep reinigend masker om onzuiverheden te verwijderen. Een doorbloedingsmasker wordt gebruikt om uw huid fris en zacht aan te laten voelen, waarna meerdere massages de doorbloeding optimaliseren. De gezichtsbehandeling eindigt met het aanbrengen van een serum en dag- of nachtverzorging.

Knisperend genieten

Deze verrassende wellnessbehandeling houdt niet op bij de verzorging van uw gezicht. Tijdens de behandeling worden ook uw benen en voeten meegenomen. U geniet van een luxe massage, waarbij de benen en voeten worden gescrubd en gemasseerd. Dit gebeurt middels knisperende bundels die gevuld zijn met zeezout, kruiden en warme Cenzaa Sensations Oils. Ultiem genieten doet u bij SkinLogic!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten