Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Definitief ontharen

Home / Behandelingen / Definitief ontharen

Wilt u op efficiënte en comfortabele wijze van uw overtollige haren afkomen? SkinLogic is gespecialiseerd in diverse ontharingstechnieken die een permanent resultaat hebben. Ik werk met diverse apparaten, zodat ieder huidtype het gewenste resultaat bereikt middels het juiste apparaat.

SHR & IPL

SkinLogic biedt twee verschillende ontharingstechnieken aan, die definitief ontharen mogelijk maken: SHR en IPL. Beide methodes zijn efficiënt, duurzaam en pijnloos, waarbij haarzakjes worden beschadigd. SHR is geschikt voor elk huidtype, IPL is met name geschikt voor lichte huidtypes met donkere beharing.

Kiest u voor permanent ontharen, dan heeft u gemiddeld tien tot vijftien behandelingen nodig om daadwerkelijk het gewenste resultaat te behalen. Wel ziet u na de eerste behandeling al verschil: na elke behandeling heeft u weer minder haar. Dit betekent dat u bij een volgende behandeling minder flitsen nodig heeft.

U betaalt per flits

Definitief ontharen kan flink in de kosten lopen, zeker als u meerdere behandelingen nodig heeft. Uniek aan SkinLogic is dat u alleen betaalt voor de oppervlakte die ik behandel. U betaalt dan ook enkel voor de flitsen die u nodig heeft. Ik doe dat voor slechts 1 euro per flits. Dit komt neer op ongeveer 10 cm2. Wat betekent dat voor u? In de praktijk bent u zo veel minder geld kwijt voor hetzelfde resultaat. Dit blijft echter een indicatie, omdat ieder lichaam anders is.

Zo bent u voor uw oksels met IPL geen € 75,- kwijt per keer, maar slechts ± € 16,-. Een bikinilijn permanent ontharen doet u voor slechts ±€ 20,- i.p.v. de gebruikelijke € 98,- en het ontharen van uw bovenlip kost maar ±€ 7,- per keer i.p.v. € 39,-. p.v. € 39,-.

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten