Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

IPL ontharen

Home / Behandelingen / IPL ontharen

Een andere methode voor permanent ontharen is IPL ontharen. IPL, Intense Pulsed Light, is een speciale ontharingstechniek die ervoor zorgt dat haren permanent worden verwijderd. SkinLogic kan iedere plek van uw lichaam met IPL behandelen, zowel bij vrouwen als bij mannen. Een IPL behandeling is vrijwel pijnloos en zeer effectief. Meer weten of direct een afspraak maken? SkinLogic staat voor u klaar!

Hoe werkt IPL?

Een IPL behandeling maakt gebruikt van lichtflitsen die door de huid worden geabsorbeerd. Deze manier van permanent ontharen is gebaseerd op een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Deze lichtstralen worden omgezet in warmtestralen, die door de melanine, het pigment, worden opgenomen. De warmte die ontstaat en die tevens door het pigment is opgenomen, zorgt voor beschadiging van de haarzakjes. Haarzakjes die tijdens deze behandeling worden vernietigd, zullen nooit meer terugkomen en kunnen dan ook geen nieuwe haren produceren. Dit komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikels op microscopisch niveau onherstelbaar zijn beschadigd.

IPL heeft diverse voordelen. Zo is de behandeling doorgaans pijnloos en erg duurzaam. Door te spelen met de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht, kan er vrij specifiek een gebied worden behandeld. Dit betekent dat er meerdere haren tegelijk kunnen worden aangepakt wat leidt tot een relatief kort proces.

Voor wie is IPL geschikt?

Een IPL behandeling is zowel voor vrouwen als voor mannen aan te raden. Wel is het belangrijk om te letten op huidskleur en haarkleur. Permanent ontharen met IPL werkt het best in combinatie met een lichte huid en donkere haren. Hoe groter het contrast tussen huidskleur en haarkleur, hoe meer effect IPL heeft. Het is essentieel om voor en tijdens de behandeling zonlicht en een bezoek aan de zonnebank te vermijden om zodoende de huidskleur licht te houden. Tevens wordt aangeraden voor de behandeling niet te harsen of epileren. Wilt u meer weten over deze behandeling en de mogelijkheden voor u? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten