Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Moments

Home / Behandelingen / Moments

Ultiem genieten doet u met de Cenzaa Moments wellnessbehandeling. Deze luxe en exclusieve gezichtsbehandeling duurt 90 minuten, waarin uw gezicht en lichaam optimaal worden verwend middels massages en reinigingen voor maximale opname van de werkstoffen. Een stralende teint is het gevolg. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet nog lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2 systeem.

Ga op uw eigen geurreis

De Cenzaa Moments behandeling is een bijzonder ontspannende behandeling met unieke geurreis. Hét moment waarop uw huid verandert. Tijdens deze behandeling worden uw voeten gereinigd in een voetbadje waarin etherische oliën zijn gegoten. U ontvangt een persoonlijke huidanalyse, waarna uw huid dubbel wordt gereinigd middels een milde peeling en een zuiverend masker. Een doorbloedingsmasker zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid, waarna meerdere massages worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn een drukpuntmassage, korte nekmassage, onderbeenmassage en een Lomi massage, die wordt uitgevoerd door de onderarmen op uw armen, schouders en decolleté te wrijven.

Ter afsluiting van de behandeling wordt uw gezicht verwend met een serum, oogcrème, dag- of nachtverzorging en een decolletécrème. Meer weten over onze unieke Cenzaa gezichtsbehandelingen of direct een afspraak inplannen? SkinLogic staat voor u klaar!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten