Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Tijdelijk ontharen

Home / Behandelingen / Tijdelijk ontharen

Overtollig haar is iets waar zowel vrouwen als mannen mee te maken hebben. Dit kan op uw lichaam zijn, maar ook op uw gezicht kunt u last hebben van overtollig haar. SkinLogic helpt u hier graag bij met diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder tijdelijk ontharen. In de salon in Kaatsheuvel kunt u op uw gemak een ontharingsbehandeling ondergaan, waarbij kwaliteit en zorg centraal staan.

Ontharen in Kaatsheuvel en omgeving

SkinLogic biedt professionele behandelingen, die worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. U kunt in de salon dan ook genieten van zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in een ontspannen sfeer. Overtollig haar kan ik voor u verwijderen middels tijdelijke ontharingsmethodes, zoals epileren en harsen.

Epileren en verven

Wenkbrauwen bepalen in grootte mate de uitdrukking van het gezicht. SkinLogic kan uw wenkbrauwen epileren of harsen aan de hand van de vorm van uw gezicht. Het resultaat? Mooi gevormde wenkbrauwen! Daarnaast is het mogelijk om uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven in de door u gewenste kleur. Onzichtbare wenkbrauwen worden zichtbaar en geven uw gezicht meer expressie.

 

Meer weten over de behandelingen? Hier vindt u de prijslijst omtrent tijdelijk ontharen & verven. Maak direct een afspraak voor ontharen in Kaatsheuvel en omgeving via de contactpagina.

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten