Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Over Ons

Home / Over Ons

Over ons

SkinLogic is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Bij mij kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, verschillende ontharingstechnieken en rustgevende massages. Zowel mannen als vrouwen zijn in de salon in Kaatsheuvel welkom.

In de salon kunt u op uw gemak genieten van eerlijk en deskundig advies, zorgvuldig uitgevoerde behandelingen en een ontspannen sfeer. De salon is van alle gemakken voorzien: persoonlijke aandacht staat centraal. Als schoonheidsspecialiste in Kaatsheuvel bent u bij mij aan het juiste adres voor behandelingen op maat.

Over Christa van Kuik

Ik, Christa van Kuik, moeder van twee kinderen. Enkele jaren geleden ben ik begonnen als ontharingsspecialiste bij een franchisebedrijf. Daar heb ik verschillende opleidingen gevolgd, daarnaast ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en volg bij Cenzaa trainingen om gezichtsbehandelingen en diverse andere schoonheid en massagebehandelingen goed uit te kunnen voeren. Na twee jaar bij het franchisebedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten mijn vleugels uit te slaan en voor mezelf te beginnen. Ik wilde niet zomaar een salon zijn, maar mijn behandelingen afstemmen op de wensen van de cliënt.

Als schoonheidsspecialiste in de omgeving van Kaatsheuvel wil ik mijn cliënten kwaliteit en resultaat bieden, tegen een betaalbare prijs. Hiervoor volg ik de ontwikkelingen in de ontharingsbranche op de voet, evenals in de specialisaties die daarmee samenhangen. Om die reden ben ik me ook gaan verdiepen in de nieuwste ontharingstechniek: SHR ontharen. Deze behandeling vult het assortiment aan en draagt, samen met IPL ontharen, bij aan optimale resultaten.

Een combinatie van vakkennis en vertrouwen

In mijn schoonheidssalon worden schoonheidsbehandelingen, massages, kuurbehandelingen en ontharingsbehandelingen vakkundig uitgevoerd. De omgang met onze cliënten vind ik daarbij erg belangrijk. Ik streef dan ook naar open en eerlijke communicatie, en zal het vertrouwen dat u in mij stelt te allen tijde respecteren. Ik geloof in onze methodes. Ik heet u van harte welkom in de salon!

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten