Skinlogic
Skinlogic Onze openingstijden Alleen op afspraak!

Openingstijden

(Alleen op afspraak)
  • Dag Kaatsheuvel
  • Maandag 9:00 - 21:00
  • Dinsdag 9:00 - 21:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 9:00 - 21:00
  • Vrijdag 9:00 - 21:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Horst 21
5171 RA Kaatsheuvel
Telefoon Kaatsheuvel:
+31(0)6 ‐ 51 29 16 31*
*Wanneer wij mensen behandelen, kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. Wij zijn zeker telefonisch bereikbaar tussen 13:00-14:00 uur op dinsdag en donderdag. Ook kunt u online uw reservering doorgeven.
Email: info@skinlogic.nl

Tantra massage

Home / Tantra massage

Hoi leuk dat je interesse hebt!

De reden dat ik op mijn originele manier Tantra(eigenlijk is het meer een echte ontspanningsmassage) wil geven, is omdat ik zelf zoekende was na mijn scheiding. Wie ben ik? Als vrouw, maar ook hoe kom ik tot innerlijke rust! Die ontdekkingsreis heb ik op vele manieren gedaan, daarvoor ging ik tot vrij het uiterste. Uiteindelijk besliste ik om Tantra te ondergaan bij een vrouwelijke masseuse! Eerst veel erover gelezen en research gedaan! Na de Tantra massage, voelde ik me stoer, sterk en enorm vrouw! Ik kon de wereld aan….ik ben hierover na gaan denken omdat mijn passie masseren is en ik heel graag iets wil bieden aan de mens! Ik wil iets toevoegen in het leven en in mijn werk. Ik ben me meer gaan verdiepen daarin en blijf dat doen!

Met deze unieke mooie massage geef ik een andere dimensie!

Waarom ? Vele hebben in hun huwelijk, langdurige of nieuwe relatie of vrouwen die alleen zijn, dat ze zichzelf een beetje kwijt zijn geraakt en niet meer weten hoe of een schaamte hebben om dingen hardop uit te spreken. Alles draait om het gezin, het samen praten en uiten betreft gevoelens en niet wetende wat nog meer kan, wordt vaak niet meer besproken en naar de achterkant geschoven. Hierdoor kun je elkaar kwijtraken! Ook mannen/vrouwen die alleen zijn, de intimiteit kwijtraken de schoonheid van al het moois. Ik wil hier iets in kunnen betekenen.Dat jij je weer heerlijk voelt met je geest en je lichaam. Het is de bedoeling dat je volledig overgeeft, mij vertrouwd, je ontspant. Je hoeft geen schaamte te hebben. Ik voer geen seksuele handelingen uit en ga nergens te ver in, ik kom dus niet aan geslachtsdelen. Doel is vanuit mij dat je naderhand zo ontspannen voelt en jezelf zo hebt overgegeven dat je weer zo bij jezelf komt.

De heilzame ontspanning is goed voor je lichaam en geest, door de mooie liefdevolle aanraking tijdens de massage die ik geef. Mensen die problemen hebben met intimiteit is dit echt een aanrader, een enorme ontdekking! Je zult daarna ontspannen en vooral energiek zijn.

Ik zal gewoon gekleed zijn.

Je bent gedoucht voordat je bij mij komt.

Je betaalt contant vooraf.

Mijn doelstelling is dat jij je compleet kunt ontspannen en je laat gaan en de rust in je hebt gevonden!

De echte Tantra is in feite dat 2 mensen bloot totaal op elkaar in gaan, een hele mooie ervaring uiteindelijk. dit doe ik niet!
Ook wens ik niet aangeraakt te worden.

De keuze maak ik juist omdat voor vele mensen de drempel juist daarin te hoog is om voor DE TANTRA te gaan! Daarom is mijn mening dat ook vele vrouwen/mannen hier open voor zullen staan. Het blijft binnen de regels van de originele massages in feite.
Een begin er is, om je compleet te laten gaan en opnieuw te ontdekken terwijl je volledig ontspant en er geen belemmeringen kunnen ontstaan.

Kosten: € 65.= 90 min pp

Ik behandel je met respect en wil graag ook zo behandeld worden.

Wanneer schikt het voor jou om een afspraak te maken, zodat ik kan kijken of ik ruimte heb.
Afspraak maken alleen via Whatsapp kan via telefoonnummer: 06-51291631

Vele groetjes,
Christa

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan. Sluiten